2022&2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012  

  Ajankohtaista 2019
 
  Joulukuu 2019: Ja näin siinä kävi, että ”joululahjaksi” vietiin Minnan kanssa Pialle kotiinkuljetuslähetyksenä Taika-pentu (Follies One Kiss). Katsotaan sitten, mitä neidistä tulee…Nyt ainakin oli kovin reipas ja helppo tyyppi. Meillä majaili ensin vuorokauden, eikä (9 viikkoinen) tehnyt edes kertaakaan tarpeitaan sisälle ja nukkui yön läpi nätisti. Pialle otti rennosti vastaan muut koirat (yksi kerrallaan esiteltynä!). Maisa ei ihan vielä lämmennyt pennulle, odottaa varmaan, että siitä saa jotain järjellistä leikkiseuraa ilman tikarihampaita!

Marraskuu 2019: F-pentujen kanssa kimppatreenejä. Sää oli sumuinen, mutta ei tuo menoa haitannut. Kivasti kehittyvät!

Syyskuu 2019: Dora korkkasi viralliset näyttelynsä junnukehissä. Ja millä tavalla! Porvoo KR, Rosa Agostini, Juk1 PN4 -> Sert. Ja jatkoa seurasi eikö ihan pienessä pippalossa: SNJ:n päänäyttely Hämeenlinnassa Juk1 PN3 -> Sert ja VSP Jun. Huhhuh, hieman alkoi homma odotettua kivemmin, voisi sanoa. Must be happy! Ja on se niin lutunen, herranjestas että voi koira olla Maailman Kiltein ja Helpoin! Taippareihin pääsimme juuri Porvoota seuraavana päivänä, kaatosateeseen. Tällä kertaa osasimme ihan asennoitua melko positiivisesti – koska Dora oli tehnyt niin superhelppoa ja varmaa työtä. Mutta aina voi jotain erikoista tulla vastaan: kolmesti meni pupulle noin metrin päähän ja jostain ei näkyvästä tai ymmärrettävästä syystä ei sitä löytänyt. Enemmän melkein kuin harmitti, niin hämmästytti. Mutta tällaista se näiden kanssa on. Mahdollisimman pian ensi keväänä vaan uudestaan.

Elokuu 2019: Club Show Marketanpuistossa, jälleen hienossa säässä. Veteraanit vetivät parhaiten!

Elokuu 2019: Pentuja on ollut minulla hoidossa ja ollaan yhteistavattu. Vilinää ja vilskettä! Onni myös, että omat Isot Pojat ovat niin lapsenomaisia, että jaksavat hienosti pentujen kanssa (Urhon mielestä ne ovat Kaikki Hänen ja Maailman Ihanimipia!). Ekat rokotukset saatiin myös täällä, ja kaikki olivat paikalla. Hengailua ja vähän koulutuksenomaista puuhaakin.

Heinäkuu 2019: Viikko vielä aikaa yhdessä pentujen kanssa. Niin lämmintä, että pakkasimme Minnan kanssa (kiitos avusta!) pennut autoon ja lähdimme Karkkilan lammelle uimaan. Aitoja labradoreja, kaikki painelivat veteen muina pentuina. Ja Juusto, eli tämä ainoana keltaisena joukosta erottuva: en ole koskaan nähnyt 6 viikkoisen pennun kroolaavan itsekseen tuosta vaan! Ja ei ollut sattumaa, samanlainen uimamaisteri Toivo on edelleen uudessa kodissaan!

Heinäkuu 2019: Ihanaa, kun on kesä ja lämmin – pennut saavat olla paljon ulkona. Mahtavaa seurata näiden kehitystä! Rohkeus kasvaa koko ajan ja reviiri laajentuu. Kävimme myös tutustumassa hevosiin Dressussa, kiitos tuhannesti Helmi Lindholm upeista kuvista!

Kesäkuu 2019: Juhannus vietetään kotona. Pennut kasvavat kovasti ja ovat superliikkuvaisia: nämä melkein ”juoksivat” emon luokse jo viikon iässä, hirmusta vauhtia painelevat.

Kesäkuu 2019: Fridan ja Inton pennut syntyivät 10.6.2019. Seitsemän potraa pentua, 2 tyttöä ja 5 poikaa. Lisäksi syntyi yksi pieni musta tyttö, muuten reipas ja pirteä vielä syntyessään, mutta takajalat ja häntä pahasti vääntyneet. Hän pääsi sitten aamulla viimeiselle matkalle Vihtivetissä. Muuten kaikki sujui loistavasti – Kiitos Alli kätilöavusta! – ja pennut ovat kovin tomeria. Frida on nyt selvästi kokeneempi ja hoitaa pentuja erinomaisesti.

Toukokuu 2019:
Fridan tiineys on vahvistettu ultralla, neljä pentua oli näkyvissä (deja vu….?). Odotellaan mitä tuleman pitää. Lisätietoja Pennunostajalle sivulta. Doran kanssa alkaa noutotouhut sujua jo aika kivasti, nyt vaan lisätreeniä ja taippareita kohti!Maaliskuu 2019:
Fridan juoksut alkaneet ajallaan! Odotetaan H-hetkeä ja sitten toivotaan parasta ja katsotaan, saadaanko kesäpentuja… Dora tuli yökylään pitkäksi viikonlopuksi. Melkoisen suloinen pentu! Ekat "kunnon" treenit meillä, kivasti tyttö toimii ikäisekseen.

Tammikuu 2019: Erkkari Ainossa. Pikkutyttöjen Doran ja Murun eka näyttely, mallikkaasti vedetty molemmilta. Topi ja Urho myös hyvin, ainoasta sijoituksesta vastasi kuitenkin luottokoira Masi, VeK3 ja oli leijonanpentunsa (=palkintopehmolelu) ansainnut.
www.rambix.f
i © 2020