2022&2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012  

  Ajankohtaista 2018
 
 

Marraskuu 2018: Rita Nygårdin opissa jälleen viikonloppuna isommalla porukalla. Rauhoittumista ja malttia ja vähän isommille muitakin harjoitteita. tekee hyvää talven keskelle!


Elokuu 2018: Pennuilla rokotusta ja malttioppia. Ritalla pojillekin omat häiriökoirat, juoksunartut mukana. Pennut pääsivät hyvin jutun juonesta kiinni!

Heinäkuu 2018: B&B sukkanauhapentuset eli Rambix Black Garter ("Muru") ja Rambix Blonde Garter ("Dora") lähtivät omiin koteihinsa asustelemaan 29.7. – oli haikeaa. Todella kuuma kesä ja pentujen pieni määrä takasi kuitenkin tytöille paljon huomiota ja käsittelyä, oli mökkireissua, riistaan tutustumista ja tallilla käymistä. Joten hyvin reippaina ja pontevina maailmalle lähdettiin!

Kesäkuu 2018: Fridan pennut syntyivät 10.6.2018 – kaksi tervettä pontevaa tyttöä, työnimellä "Blondie & Blackie". Värit voi tästä kenties päätelläkin. Kaikki on sujunut hyvin äidillä ja tyttärillä!

Toukokuu 2018: Topista tuli 9 kertainen isä kennel Upwardsiin! Kesäkuussa 5 viikkoisia pentuja katsomassa, voi suloisuus..! Pääkaupunkiseudun topilaiset, noin 10 vk kävivät treffeillä meillä Vihdissä, mukaan tuli myös Topin morsian Uma Thurman (kyllä, ei meillä ihan mitä tahansa plikkoja heilastellakaan!).

Huhtikuu 2018:
Fridan juoksut alkaneet! Nyt odotellaan, saadaanko kesäkuun pentuja. Tarkemmat tiedustelut puhelimitse tai sähköpostilla.

Tammikuu 2018:
Suunnitellaan Fridalle sulhasta, katsotaan mikä herra löytyy… Toivotaan, että juoksut alkavat ajallaan maaliskuussa.
 
Käytiin Turku KV:ssä, missä Masi jälleen ROP VET. Urho päätti aloittaa karvanlähdön n-y-t nyt kehässä (!), tuomarikin nauroi. Frida oli puolikarvaton ja vähän hoikkana, joten tälle nuoremmalle osastolle ei menestystä. Erkkarissa Lohjalla olivat kaikki koirat, jokaiselle ERI, Masi oli VeK4 SA, Topi "epävirallisesti viides"käyttöluokassa hyvin arvosteluin ja karvaton (tai pikemminkin karvaa tuppoina tiputtava) Urho sentään ERI, ihan kivoin arvosteluin. Tyttöjen käyttöluokassa paljon koiria, ERI:t ja hyvät arvostelut kuitenkin. Kivassa kunnossa molemmat, vaikka karvaa hieman lähti heistäkin.
 
Topista tuli sitten kahden tomakan narttupennun isä! Näkyi ensin, että enemmän olisi ollut, mutta nyt vaan sitten nämä. Harmillista, mutta onneksi sentään kaksi tyttöä, musta ja keltainen. Äiti ja lapset voivat hyvin!www.rambix.f
i © 2020